CTS anlæg kan give god styring og overvågning

Hvis du har bare en smule interesse i at optimere energiforbruget på din arbejdsplads, så skal du kende til et CTS anlæg. 

Hvad står CTS for? 

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Det er et system, som kan være relevant i alle de virksomheder, institutioner m.m., hvor der ønskes et overblik, kontrol og styring med, hvordan energiforbruget er over hele matriklen. Det kan nemlig være noget af en opgave at holde styr på. Og hellere have en finger på pulsen løbende, end at blive overrasket over de regninger, der ryger ind ad døren f.eks. ift. el brugt på belysning m.m.

Hvorfor bør du investere i et CTS anlæg? 

Der er flere ting, der kan fremhæves, når vi taler om fordelene ved et CTS anlæg. Først og fremmest får du et samlet system, hvorfra du kan styre alt fra belysning, varme, ventilation og vand. Det er altså mere eller mindre de ting, du også har løbende udgifter på. Som du nok allerede ved, kan disse poster være dyre, især når der er mange på en arbejdsplads. Derfor vil du også opleve, at du kan spare mange penge med et CTS anlæg, da du nemmere kan slukke for ting, der kører unødvendigt.

I og med et CTS anlæg lader dig styre de forskellige energiposter fra én og samme computer, så behøver dig eller en bygningsansvarlig heller gå fysisk rundt og tjekke de forskellige lokaler og bygninger. Der kan derfor nemmere spottes ting, der skal slukkes eller tændes for, og samtidig med at der er meget tid at spare, som helt sikkert kan bruges på mange andre ting. 

Find det rette CTS anlæg

Hvis du vil være sikker på, at du finder det helt rette CTS anlæg, så kan du med fordel hyre CTS rådgivning. Så har du de bedste forudsætninger for at få et anlæg, der dækker dine behov: https://ctsgruppen.dk/

Leave a Comment