Emaljelak til badekar – hvordan og hvorfor?

advertorial

Er du træt af ikke at kunne bruge dit fede badekar fordi emaljen på karrets inderside er fyldt med revner og misfarvninger? Så har du sikkert været fristet til at købe en bøtte emaljelak til badekar for selv at male karret indvendig.

Hvad er emaljelak til badekar?

Emaljelak er en særlig form for lak som kan males direkte oven på badekarrets emalje. Med emaljelak til badekar kan du dække eventuelle misfarvede plamager samt småskrammer og ridser. Du kan købe emaljelak til badekar i små dåser i dit lokale byggemarked eller hos en maler forretning.

Er det smart at renovere emaljen med emaljelak til badekar?

Det korte svar på dette spørgsmål er nej – det kan faktisk ikke betale sig at lege gør det selv mand når det handler om renovering af badekar.

Maling af badekar med emaljelak til badekar er at betragte som en lappeløsning som ikke er videre holdbar. Når du blot dækker skønhedspletterne på karrets inderside med emaljelak til badekar får du slet ikke det smukke og ensartede udtryk du drømmer om.

Der ud over risikerer du at det tynde lag lak efter et kort stykke tid krakelerer eller skaller af. Og så kan du begynde forfra.

Få et flot resultat med reemaljering

Hvis du ønsker en mere permanent løsning i form af et smukt og skinnende badekar med en stærk emalje skal der en badekarsmaler på banen.

En badekarsmaler vil ved en proces som kaldes reemaljering kunne genskabe den flotte og stærke emalje, og få dit badekar til at stå som nyt. Du slipper for selv at skulle tage del i det hårde arbejde når du har en badekarsmaler på sagen. Og du vil få et badekar som kan holde sig flot i mange år.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København eller på Frederiksberg hos Emaljespecialisten – læs mere på Emaljespecialisten.dk