Eyeliner

En eyeliner kan gøre dig til forskellige mennesker

En eyeliner kan gøre dig til forskellige mennesker

Nej, det ikke, fordi en eyeliner decideret forvandler dig til en anden person; det kan ikke lade sig gøre.

Men som det gælder med meget makeup, så kan man gøre det så udførligt og omfangsrigt, at man ender med enten at ligne en kendis, eller man påtager sig et andet look, der ligner alt andet eller kun tæt ved den, som man er uden den her makeup og eyeliner.

Nogle mennesker bliver så vant til at bruge eyeliner, at de næsten ikke kan forestille sig at gå uden for en dør uden eyeliner på, og der skal mange dates til, før de tør vise sig for deres nye kæreste uden.

Man kan kalde det en måde at gemme sig på, fordi man ikke er glad for ens eget udseende, eller det bare er den stil, som man kan lide at rocke.

Nogle gange fylder det meget, mens det andre gange ikke fylder så meget i ansigtet.

Kan du klare dig uden den eyeliner?

Men lidt eyeliner skal der dog til hver dag, om du så skal på arbejde, eller du skal på date eller i byen eller hjem til familien – du har en plan og en strategi med en eyeliner hver gang til hver anledning.

Du kan komme til at ligne Kleopatra til en temafest, hvis du bruger den eyeliner helt korrekt, eller du kan komme til at ligne en aktuel Hollywood-stjerne eller følge en mode til, hvordan man skal bruge den eyeliner nu om dage.

Men du kan ende med, at det bliver så stærk en del af din identitet, at selv dine nærmeste venner ikke kan huske, hvordan du ser ud uden.

Derfor kan det måske være værd at prøve bare en enkelt dag, at du lader være med at bruge den bare for at se, hvordan andre mennesker reagerer på dig.