Find inspiration til at indrette dit nye badeværelse

Et badeværelse i dag har fået større betydning, hvorfor det ikke kun skal være for det praktiske. Der er i dag flere der vælger sin bolig efter at der skal være to badeværelser. Dermed har man en forældre og børneafdeling i husstanden. Dermed får man som voksne også mulighed for at skabe et rum, der giver et frirum og pusterum fra børnelegetøj og et rodet badeværelse. Dér kan du have voksentid og slappe af, mens du er i bad. Du kan trække stikket for en stund og nyde et sofistikeret og lækkert badeværelse, der lægger op til velvære og kvalitetstid. Hvis du derfor overvejer at renovere eller bygge et nyt badeværelse, kan det være en fordel at finde en stil eller retning du ønsker at gå. Der er mange spændende indretningsmuligheder og materialer at vælge imellem. Det vigtigste er dog at finde klinker og fliser, der kan holde til et fugtigt rum. 

Gode råd til at indrette badeværelset

Når du skal vælge materialer til dit badeværelse, er der mange muligheder og retninger at gå i. Du kan naturligvis vælge de helt klassiske materialer og farver, som typisk er hvide. Du kan også vælger at installere fliser og klinker i andre størrelser end dem du typisk kender i små kvadrater. Her kan du vælge enten lys eller mørk marmor, der giver en sofistikeret og afslappet stemning til dit badeværelse. Du kan også vælge at åbne op for din brocheniche ved at lægge glas imellem. Dermed bliver det ikke så indelukket og skaber mere luft og lys ind i badeværelset. 

Til sidst kan du vælge at sætte pyntegenstande og planter inde på badeværelset, der fuldender din smag. Her er det vigtigt at vælge genstande og planter, der kan tåle at være i fugtigt rum, da det ellers hurtigt vil dø eller blive grimt at se på. Læs mere om dine muligheder for at indrette dit badeværelse hos Crak.

Lukket for kommentarer.