Hvilket konferencecenter skal du vælge?

Skal du holde en konference for medarbejdere, kunder eller andre interesserede parter? Det er sjældent, at du har plads til at afholde en større konference i egne lokaler. Derfor kræver det, at du booker lokaler og faciliteter, der er egnet til en konference.

5 ting der er vigtige i et konferencecenter

Hvad skal du se efter, når du søger efter et konferencecenter? Læs med i denne guide og bliv klogere. Vi har samlet fem ting, du skal se efter. 

1. Moderne faciliteter

Det konferencecenter du vælger, skal have moderne faciliteter. Det vil sige, at det skal være up to date på teknisk udstyr. Det kan være alt fra store lærreder til fremvisning af præsentationer til mulighed for, at de deltagende i konferencen kan lade deres computere op, mens de lytter til foredraget.

2. Gode lokaler 

Lokalerne skal også være i orden. De skal kunne rumme de antal personer, som du forventer deltager i undervisning eller foredrag til din konference. 

3. Mulighed for forplejning

Forplejning er en vigtig del af en konference. Der skal være god mulighed for, at dine deltagende kan få serveret mad i løbet af dagen.

4. Overnatningsmuligheder

Hvis konferencen strækker sig over flere dage, er det vigtigt, at der er overnatningsmuligheder på stedet eller tæt derpå. Så de deltagende ikke skal bruge alt for lang tid på transport til og fra konferencen. 

5. God beliggenhed 

Det er optimalt, at det konferencecenter du vælger, har en god beliggenhed. Det kunne f.eks. være centralt i Danmark, hvis du har deltagende fra flere dele af landet. Her er det også relevant, at centeret et tæt på motorvejen eller offentlig transport. Får du deltagende fra udlandet, giver det god mening at vælge et konferencecenter, der ligger tæt på en lufthavn.

Tænker du også disse fem ting, er du klædt godt på til at vælge et optimalt konferencecenter. 

Leave a Comment