gasflasker

Hvor kan jeg finde gasflasker til min virksomhed eller bolig?

Hvor kan jeg finde gasflasker til min virksomhed eller bolig?

advertorial

Når du leder efter en dygtig og pålidelig leverandør af flaskegas er det vigtigt at du ser dig godt for. Din gasflasker leverandør skal helst være troværdig og punktlig således at du er sikret leverancer til den aftalte tid.

På den måde slipper du for at løbe tør for gas på et kritisk tidspunkt. Og du vil samtidig kunne regne med at få leveret et produkt af den bedste kvalitet.

Du kan finde et stort udvalg af gasflasker hos Primagaz. Primagaz er den førende leverandør af flaskegas og gas på tank her til lands og har igennem mange år leveret gasflasker til såvel virksomheder som til private forbrugere rundt omkring i landet.

image

Hos den danske gas leverandør Primagaz får du mulighed for at vælge iblandt et stort udvalg af gasflasker i mange forskellige størrelser og varierende udformninger. Såvel beholdere som gas holder en høj kvalitetsmæssig standard – og du kan altid regne med levering til tiden når du bestiller flaskegas hos Primagaz. Det er nemlig ikke uden grund at Primagaz er den foretrukne gas leverandør blandt danske virksomheder og forbrugere.

LPG fra Primagaz – den mest bæredygtige løsning

Primagaz forhandler gas af typen LPG – en naturgas som primært baserer sig på gas arten propan. Den simple molekyle struktur i propan giver LPG en høj brændværdi samtidig med at det er en gas stort set uden spild produkter.

Når du benytter LPG slipper du således for svinende partikler, slagger og skadelige gasser, idet LPG ved forbrænding nedbrydes til vand og kultveilte. Samtidig kan du regne med at få fuld valuta for pengene i form af den høje brændværdi. Og så er LPG nem at styre hvilket gør denne gas type særdeles velegnet til eksempelvis madlavning eller opvarmning af følsomme emner.

Du kan læse mere om LPG, og kontakte Primagaz direkte via virksomhedens hjemmeside på primagaz.dk