Kom videre efter en skade med fysioterapi

Lider du af stivhed i muskler og led efter en sportsskade eller måske en operation? Så bør du opsøge en dygtig fysioterapeut, som kan hjælpe med genoptræning

Hvordan kan en fysioterapeut hjælpe mig?

En fysioterapeutisk behandling kan være til stor hjælp når det handler om at genvinde funktionalitet og bevægelighed efter en skade eller en operation.

Som regel vil et genoptrænings forløb hos en fysioterapeut være sammensat af elementer så som manuel behandling, for eksempel massage eller let manipulation, og så træning som kan udføres i fysioterapeutens eget træningscenter såvel som i dit private hjem. Med behandling hos en fysioterapeut vil du hurtigere kunne komme oven på igen og undgå uhensigtsmæssigt slid på muskler og led.

Hvor kan jeg finde en dygtig fysioterapeut i Herlev?

Er du bosiddende vest for København, nærmere betegnet i Herlev eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge det velrenommerede træningscenter Tartarus Gym når du har brug for fysioterapeutisk behandling.

Hos Tartarus Gym finder du Mikkell Monrad og Christoffer Eberhard som begge er autoriserede fysioterapeuter og samtidig personlige trænere. Hos Tartarus Gym vil du få sammensat et personligt og individuelt tilpasset behandlingsforløb som tager udgangspunkt i din unikke situation og din krops skader og skavanker. På den måde opnås mere afrundede og langvarige resultater af den fysioterapeutiske behandling, og du vil få langt større glæde af dit forløb.

Med fysioterapi og personlig træning hos Tartarus Gym er du godt rustet til at komme dig oven på dit traume eller din operation. Du vil opleve at du får en øget krops bevidsthed som kan hjælpe dig til at hele hurtigere og i øvrigt undgå skader i fremtiden. Og dette er det ultimative mål med en fysioterapeutisk behandling.

Du kan læse mere om Tartarus Gym, og bestille tid til en uforpligtende samtale om dine behov for fysioterapi, på tartarusgym.dk.