Sådan kommer du op og arbejder med facadeskilte hver dag

Man kan sagtens elske ens arbejde med at arbejde med facadeskilte. Måske er man endda så heldig at have landet sig en genial stilling med arbejde med den slags ting hos nordik sign.

Der er bare et lille problem, som generer dig hver dag, og det har sådan set intet med arbejdet eller arbejdspladsen at gøre, men det kan komme til at påvirke din ansættelse i det lange løb, hvis du ikke får gjort noget ved det:

Du er ikke god til at møde på arbejde hver dag til tiden.

Forstået som, at du møder ind 90 procent af tiden, hvor resten er reel sygdom, men du har så svært ved at komme ud af sengen om morgenen, at du nogle gange lige møder til tiden eller lidt forsinket – det sker aldrig, at du møder før, hvor de andre ellers ville klappe af dig ironisk.

Chefen har endda trukket dig til side og forklaret dig, at din ansættelse længe har hængt i en tynd tråd, men du udfører så godt et stykke arbejde, at chefen ikke kan nænne at fyre dig, og kunderne er da også glade for dig og spørger efter, om du ikke gider behandle deres ordre med facadeskilte.

Som sagt er det ikke fordi, du ikke gerne vil møde på arbejde, du er bare et sandt b-menneske, hvor der virkelig skal mange kopper kaffe til, før du vågner.

Nogle gange sover du over vækkeuret endda, så hvad kan du gøre, spørger du måske?

Nogle løsningsforslag kan være, at du sørger for at få en god soverytme, så du går i seng på de samme tidspunkter – også i weekenden.

Spis sundt og varieret og dyrk eventuelt lidt motion i løbet af aftenen, så du er ægte træt og ikke skal tvinge dig til at sove.

Angående om morgenen, så kan du placere dit vækkeur langt væk fra sengen eller endda i et tilstødende lokale, så du skal rejse dig op for at slukke det – og så er du jo ligesom vågen.

 

Lukket for kommentarer.