bolig

Skal du til at flytte?

Skal du til at flytte?

advertorial

Er du på jagt efter en ny lejlighed, fordi du skal flytte ud af din gamle? Så skal du læse med her. I dette indlæg har vi skrevet nogle gode råd til dig, der skal til at flytte ud af din lejlighed. Disse råd handler bl.a. om, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter ud af din lejlighed. 

 

 

1. Undersøg dine muligheder

Hvis du planlægger at flytte, eller er tvunget til at flytte, grundet et lejemål, så skal du til at sondere boligmarkedet for lejligheder. Det kan godt være lidt af et uoverskueligt projekt, fordi der er mange lejligheder at vælge imellem. Prisen kan også godt variere en del, alt afhængigt af hvorhenne i landet du befinder dig og hvorhenne du søger efter lejligheder. Du kan være heldig med at finde billige lejligheder, hvis du bevæger dig mere udenfor storbyerne. Så hvis du overvejer at finde en lejlighed i Aalborg, så kan du overveje i stedet et Lejemål i Rebild. Her kan prisen måske være billigere, end hvis du fandt et i storbyen. 

 

2. Læs din lejekontrakt

Det næste du skal være opmærksom på, det er hvad der står i din kontrakt. Det er måske et stykke tid siden, du har læst hvad der står i kontrakten, og derfor kan der være enkle dele, du måske har overset eller glemt alt om. Derfor skal du læse din kontrakt igennem. I din lejekontrakt kan der stå noget i forhold til maling af din lejlighed, eller om du skal sørge for andre reparationer i lejligheden, før du fraflytter. Her vil også fremgå, hvornår du senest skal melde din flytning, så din udlejer kan nå at finde en ny lejer.

 

3. Meld din flytning

Det leder os til tredje og sidste punkt – du skal huske at melde din flytning. Hvis du har læst i lejekontrakten, at du skal senest melde din flytning en måned før, så skal du huske at få det gjort. Herudover skal du også melde din flytning til folkeregistreret, så de ved hvorhenne i landet, du flytter hen. Når du flytter, så vil du også få en ny sygesikringskort, der stemmer overens med din nye adresse.