varmepumpe

Smart og tidssvarende opvarmning af hjemmet med en varmepumpe

Smart og tidssvarende opvarmning af hjemmet med en varmepumpe

Du har muligvis hørt om varmepumper i forbindelse med opvarmning af private hjem. Måske er du i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe er noget for dig, og hvad gevinsten skulle være ved at skifte dit nuværende varmeanlæg ud med en varmepumpe.

Hvad kan en varmepumpe gøre for dig?

Med meget stor sandsynlighed kan en omlægning til en varmepumpe spare dig for mindst halvdelen af dine årlige udgifter til opvarming af dit hus. Uanset hvilket varmeanlæg, du på nuværende tidspunkt er i besiddelse af, vil en varmepumpe helt sikkert vise sig langt mere effektiv. Hvis du varmer dit hjem op ved hjælp af et gammelt fyr, vil du med en luft til vand varmepumpe opnå en langt bedre ydelse i forhold til prisen.

Et fyr, som har mange år på bagen, vil typisk have mistet en stor del af sin ydeevne, og derfor være meget lidt brændstof økonomisk. Samtidig vil der være flere udgifter til rensning, reparation og øvrig vedligeholdelse af det gamle fyr – og dertil skal lægges de stigende priser på brændstof samt de mange afgifter. En luft til vand varmepumpe vil uden problemer kunne varme samme mængde vand op som dit gamle fyr – og dette gælder såvel brugsvand som det vand, der bruges i radiatorer og i rørnet til gulvvarme. Du vil opleve en langt større grad af drift sikkerhed og stabilitet med din nye varmepumpe – og så kan du roligt fyre op med god samvittighed over for såvel pengepung som miljø.

Luft til luft varmepumpen – alternativet til elvarme

Er du ikke i besiddelse af et fyr eller tilslutning til fjernvarme, varmer du højst sandsynligt dit hjem op ved hjælp af gamle, ineffektive elovne. Disse kan med stor fordel erstattes af en luft til luft varmepumpe, som – udover at være langt billigere i drift – renser luften og gør dit indeklima behageligt og sundt. Find tilbud på varmepumpe på gramenergi.dk