fototapet

Sørg for at skaffe fototapet i god kvalitet!

Sørg for at skaffe fototapet i god kvalitet!

Man kan blive nok så imponeret over de flotte eksempler på fototapet, man kan finde på nettet, da de fleste handler den slags på nettet, fordi det er begrænset med fysiske butikker, der forhandler fototapet.

Men vil du lige høre en “hemmelighed” om billeder på nettet?

De kan være radikalt manipulerede og slet og ret ikke vise det, man får tilsendt, når man har foretaget ens bestilling.

Det vil man jo helst gerne undgå, så man ikke står med et fejlkøb, hvor varen skal sendes retur, man ønsker afslag i prisen og slet og ret ikke ønsker en erstatning for den købte vare, fordi man har en fæl anelse om, at stort set alle produkter fra denne forhandler ikke er af god stand.

Nogle ting kan man spørge ind til i forvejen ved forhandlerens side, og vi foreslår da klart, at du handler fra en dansk forhandler som dem her, hvor alt fototapet er i god kvalitet: https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html

Hvis du alligevel er i tvivl, om du har fået noget godt fototapet tilsendt, om du handler dette sted fra eller et andet, så er der nogle parametre, du kan gå efter for at se, om kvaliteten er i god stand.

Først og fremmest: Ligner motivet det, som du havde set på nettet? Her kan du gå direkte ind og sammenligne.

Er farvede falmede i forvejen, kan der måske være tale om en gammel vare, der har samlet en del støv på lageret i lang tid.

Begynder fototapetet at falde af i kanterne eller hjørnerne kort tid efter, det er blevet hængt op, kan det også være tegn på, at tapetet ikke er af god kvalitet.

Det samme gælder, hvis der er rifter, afklip eller andet i mønsteret på motivet, der indikerer brud i overgangene.

Men vi kan godt garantere dig, at disse ting ikke vil ske med overlæg, hvis du handler fra det sted, vi linkede til tidligere her i teksten.