sprogundervisning

Sprogundervisning: Man lærer noget nyt hver dag

Sprogundervisning: Man lærer noget nyt hver dag

Det er ofte blevet sagt at viden er magt og til dette må vi give vores enighed. Det vil altid være en fordel at have viden på forskellige områder og det sproglige er ikke anderledes. Der findes mange forskellige metoder for indlæring og vi vil gerne hjælpe dig på vej til sproglig frihed, igennem den metode som fungerer bedst for dig. Derfor kan vi tilbyde forskellige kursusforløb, på flere forskellige sprog og niveauer. Nogle af de kurser vi bl.a. kan tilbyde dig, er som følger: 

Intensivkurser – For de af vores deltagere som ønsker et intensivt kursus, til at øge deres sproglige kunnen

Crashkurser – For de af vores deltagere som ønsker et koncentreret og specifikt forløb, samt at modtage enetimer undervejs

Specialkurser – For de deltagere som ønsker unikt planlagt forløb med med fleksibilitet ift. mødetider og -steder

Sprogundervisning til private og professionelle 

Derudover tilbyder vi også åbne kurser/forløb, som er for kursister fra forskellige virksomheder, der har et ønske at opgradere de sproglige niveau i deres privatliv eller virksomhed. Vi garanterer at kurset er relevant, for den enkelte virksomheds behov og specifikt designet til at møde disse. Undervisningen foregår på forskellige sproglige niveauer, så alle kursister som deltager får mulighed for at lære, uanset om det er på øvet- eller begynder-niveau.

Det udvider ens verdensbillede, at være i stand til at kommunikere med forskellige nationaliteter og er derfor en nyttig evne at have, i det moderne samfund. Efter tilkomsten af internettet, er vi som befolkning blevet vant til at modtage information, underholdning og viden fra internationale medier, på daglig basis. Derfor er det klart at det sproglige aspekt også spiller en rolle i manges arbejdsliv i disse travle, moderne tider. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at lære, med forløb som passer til dit niveau, skema og andre faktorer, som kan spille en rolle for dig eller din virksomhed. Vi tilbyder derfor også online-forløb, kaldet:

• ZipCoach 

• ZipChat 

• ZipCourse 

Disse er alle skabt til at passe til netop din individuelle situation, så du kan få mest ud af dit forløb hos os. 

Ønsker du at modtage sprogundervisning i Aarhus eller vil gerne kende mere til de forskellige typer programmer? Så kan du med fordel se med her.